""
""

Inter prodao Kutinja da bi doveo Paulinja

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.01.13. | 09:01

Za novac koji dobije od Liverpula Andrea Stramaćoni pokušaće da dovede vezistu Korintijansa

 

Liverpul je doveo prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, pošto je paraf na ugovor stavio Filipe Kutinjo! Talentovani 20-godišnji Brazilac bi na Mersisajd trebao da stigne početkom nedelje, a procenjuje se da je kompletan transfer iznosio oko deset miliona evra.

Izabrane vesti

Ipak, menadžer Redsa Brendan Rodžers smatra da je ekipi potrebno još minimum dva pojačanja kako bi se ozbiljno uključila u borbu za Ligu šampiona.

"Drago mi je zbog toga što smo doveli Kutinja, ali potrebna su nam još minimum dva pojačanja, a klub radi sve da bi taj cilj ispunili. Za sada samo želimo da napredujemo i pokušamo da napravimo dobar rezultat. Doveli smo Danijela Staridža, a kada bi uspeli da dovedemo još jedno ili dva pojačanja bilo bi super“, rekao je Rodžers.

Kako saznaju italijanski mediji, Inter će od para zarađenih od prodaje 20-godišnjeg Brazilca pokušati da kapariše četiri godine starijeg sunarodnika, veznog fudbalera Korintijansa Paulinja, koji se nalazi i na meti Čelsija. Procenjuje se da bi klupski šampion sveta pristao da proda sjajnog vezistu za 15 miliona evra.

(foto: Action Images)


tagovi

Đino KutinjoEvropaInterItalijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara