""
""

Ima samo 19 godina, a razmišlja kao mator: Šta će mi menadžeri kad imam tatu i mamu?

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.05.15. | 10:23

Džordon Ajb odbacio mogućnost da angažuje agenta koji bi mu brinuo o karijeri

Na jednoj strani Rahim Sterling koji sa zastupnicima vuče za nos rukovodioce Liverpula, a na drugoj Džordon Ajb, koji poručuje da mu za karijeru profesionalnog fudbalera menadžeri nisu ni potrebni.

Ne baš uobičajeno, ali svakako zdravo razmišljanje u modernom fudbalu, u kome se sve vrti oko novca i u kome su agenti postali često važniji i od sami igrača. Zato nagoveštaj krilnog fudbalera Crvenih da će karijeru da mu vode tata i mama ima obrise romantičarskog pogleda na najvažniju sporednu stvar na svetu.
„Moji roditelji se dogovaraju sa čelnicima kluba oko nastavka saradnje. Nadam se da će sve da utanače do kraja sezone“, poručio je Ajb povodom informacija da će produžiti ugovor sa Liverpulom, jer postojeći ističe leta 2016.

Izabrane vesti

I ne samo to, 19-godišnji momak koji je bio na pozajmicama u Birmingemu i Derbiju, a ove sezone dobijao solidnu minutažu kod Brendana Rodžersa dodaje da uopšte ne želi da se petlja sa menadžerima.
„Iskren da budem, zaista ne verujem u potrebu da imam menadžera. Moji roditelji rade taj posao. Oni su mi porodica, a ona mi je na prvom mestu. Tati i mami verujem, oni su za mene najbolji ljudi na svetu. Ne kažem da sam imao loša iskustva sa menadžerima, nego je to moj stav. Ne vidim šta to agenti mogu da urade što moja porodica nije u stanju“, pita se Ajb, čiji Liverpul danas od 17 časova gostuje Stamfrod bridžu i ukoliko mislite da može da iznenadi aktuelnog prvaka možda nije loše da pogledate kvote u Kladionici MOZZART. Dvojka plaća 3.25.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaLiverpulEvropaEngleskaDžordon Ajb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara