""
""

Hrvati u panici: Torcida planira da prekine meč na Malti?

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.10.15. | 16:10

Dodatan problem oko organizacije utakmice pravi i to što će samo 150 redara biti na stadionu, ali i tako mali broj je ažuran za Maltežane

Hrvatski navijači, njih oko 300, uglavnom članova Torcide, planiraju večeras da prekinu utakmicu između Malte i Hrvatske, prenosi Indeks.

Izabrane vesti

Mnogi navijači iz Hrvatske došli su do karata kupovinom od lokalnog stanovništva, uprkos zabrani ulaska na stadion zbog odluke Hrvatskog fudbalskog saveza (HNS) da ne vodi organizovano navijače u Valetu.

Malteška policija uhapsila je novih devet hrvatskih državljana, pretežno pristalica Hajduka iz Splita, jer su istakli transparent pretnji čelnicima HNS-a, ali i jer se sumnja da su hteli kamenicama da napadu policiju.

Dodatni problem oko organizacije utakmice pravi i to što će samo 150 redara biti na stadionu, ali i tako mali broj je ažuran za Maltežane.

Hrvatski navijači u striptiz baru na Malti, Srbi na vratima, šestorica huligana u zatvoru... (VIDEO)

Sinoć su šestorica navijača hrvatske fudbalske reprezentacije uhapšena posle sukoba sa obezbeđenjem u jednom noćnom klubu, uglavnom srpskim državljanima.

U Hrvatskoj je trenutno na snazi bojkot navijača prema reprezentaciji zbog smene selektora Nika Kovača i postavljanja Anta Čačića, po želji prvog čoveka Dinama Zdravka Mamića.

Utakmica poslednjeg kola kvalifikacija za prvenstvo Evrope između Malte i Hrvatske igra se večeras od 20.45 sati.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zdravko MamićTorcidareprezentativni fudbalHrvatskaEvropaAnte Čačić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara