""
""

Hidink zaključava kapiju Stamford Bridža

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.12.15. | 16:43

Nijedan igrač iz sadašnjeg sastava neće otići

Otišao je Žoze Murinjo i novom menadžeru Čelsija Gusu Hidinku u „amanet“ ostavio sastav poljuljanog samopouzdanja i loše forme. 

Izabrane vesti

Međutim, pored svih problema sa kojim se Holanđanin suočio, ne namerava da se odrekne nijednog igrača u januaru, već će pokušati da sadašnji tim nadogradi igračima koji bi mogli da naprave razliku. Time je Hidink praktično zatvorio kapije Stamford Bridža i momentalno demantovao priče da bi Loik Remi  mogao da pojača Aston Vilu, ali i da je Radamel Falkao završio svoju priču u Zapadnom Londonu.
"Loik Remi je naš igrač i tako će ostati. Svi igrači koji su sada u sastavu biće nam potrebni do kraja sezone. Svi znaju, a i ja znam da je Čelsi u poziciji da može mnogo toga da popravi u svojoj igri kako bi popravio poziciju na tabeli. Zato su nam potrebne sve raspoložive snage u ovom trenutku. Zato nećemo ni da se obaziremo na čiste spekulacije koje postoje"

Poslednjih nedelja spekulisalo se i o nezadovoljstvu Seska Fabregasa u Čelsiju, a Skaj Sport kao potencijalne kupce vide Milan i Juventus.
"On svaki dan na trening dolazi sa osmehom na licu, a to je ono što ja posebno volim – kada nose osmeh na licu, a ne dolaze istrošeni".

Ono što će navijače Čelsija najviše obradovati jeste da će se legendarni napadač Didije Drogba najverovatnije vratiti u klub.
"Didije je jedan od onih retkih igrača koji bi i sada bio jako dobro pojačanje za svaki klub, ali on je legenda Čelsija. Ima ugovor sa Montrealom i to moramo da poštujemo. Iskreno, ne znam koju bi ulogu imao u Čelsiju, ali mislim da bi mu najviše odgovarala uloga trenera prvog tima. Ali, mogao bi da bude i ambasador. No, čini mi se da je to više svečana funkcija. Igrač takve karijere i iskustva treba da bude uz tim i radi sa igračima i mladima".

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Sesk FabregasPremijer ligaLoik RemiGus HidinkEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara