"Loik Remi"
"Loik Remi"

Hari Rednap ne veruje da Remi nije prošao medicinske preglede: Mora da postoji drugi razlog za odustajanje Liverpula

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.07.14. | 10:01

Trener KPR-a izjavio da Crveni nisu otkrili zbog čega je u stvari transfer Francuza propao

Loik RemiPrilično retko se dešava da neki igrač ne prođe medicinske preglede, i oni se gledaju skoro kao formalnost. Tako da je sve iznenadila vest da Loik Remi nije postao igrač Liverpula zato što ima problema sa zdravljem, ali trener Kvins Park Rendžersa Hari Rednap veruje da to nije pravi razlog što je ovaj posao propao.

Engleski stručnjak je nahvalio spremnost francuskog reprezentativca i začudio se kako ni KPR, ni Njukasl, a ni Trikolori nisu naišli na isti problem kod Remija.
„On će se vratiti ovde. Ja znam samo ono što sam video i čuo i ne znam kako on nije prošao medicinske preglede. Ovde je imao rigorozne preglede, i u Njukaslu, i sa francuskom reprezentacijom pre Svetskog prvenstva. Nikada nije imao problem sa fizičkom spremom, ne možete naći spremnijeg momka.  Njihov gubitak je naš dobitak. Imam fantastičnog napadača“, rekao je Rednap.

Izabrane vesti

On je rekao da je Remi po njemu jedan od najboljih napadača u ligi i da je sposoban da postigne 20 golova u prvenstvu, a onda se posebno osvrnuo na propali transfer u Liverpul.
„Nemoguće da je u pitanju medicinski pregled jer on nikada nije bio u lošem fizičkom stanju. Nije moguće. Sigurno nema smisla, mora da postoji drugi razlog. Sigurno nije medicinske prirode. Mora da je došlo do nekog prekida u pregovorima pa su odlučili da odu u drugom pravcu“, dodao je Englez.

Bivši trener Totenhema je pohvalio profesionalizam Liverpula.
„Liverpul je klub koji sve obično radi fantastično. Nisam radio ni sa kim boljim svih ovih godina. Ipak, ova priča o medicinskim pregledima mi nema smisla“, zaključio je stručnjak.

Da li je Rednap na tragu nečega, ili samo želi da osigura da se Remi ne gleda kao roba sa greškom, u slučaju da ponovo poželi da napusti klub, to samo on zna.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligatransferi2014Loik RemiHari RednapLiverpulKvins Park RendžersEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara