"SPARSI SLAVE POBEDU"
"SPARSI SLAVE POBEDU"

Grmljavina se šalila sa Majamijem, Lenard i Farid „divljali” u Denveru (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.01.15. | 08:57

Ako Vejd, Boš i Hit nastave ovako, možda će im i plej-of pobeći...

SPARSI SLAVE POBEDUU reprizi velikog finala 2012. Oklahoma Siti Tander je dočekala Majami Hit, i bez ikakvih problema slavila pobedu nad vicešampionom NBA lige. Drugu utakmicu večeri su obeležili Kavaj Lenard i Kenet Farid. San Antonio je naravno slavio nad neozbiljnim Denverom, Lenard je imao 17 poena i 15 skokova, dok je Farid ubacio 26 poena uz 14 uhvaćenih lopti.

Majami je jako otvorio utakmicu, te je posle prvih 24 minuta imao 50 poena i bio u egalu sa Oklahomom. Uspeli su košarkaši Erika Spolstre da spreče Vestbruka i Durenta da izvedu ogroman broj slobodnih bacanja što im je inače najjače oružje, ali je nestalo snage u matorim nogama (ili rukama) Majami Hita.

Izabrane vesti

Vejd, Boš i drugari su potpuno pali u drugom delu, najpre ofanzivno, pa su postigli 36 poena, naspram 50 iz prvog poluvremena, te je bilo nemoguće da izvuku pobedu protiv solidne Grmljavine.

U Koloradu je Denver koji već nekoliko sezona ne može da se odluči da li da pojuri titulu ili da tenkuje. Nagetsi lebde između jakog plej-of tima, i desetog u konferenciji, a tako i igraju. Imaju nekoliko zaista sjajnih igrača, ali ne i vođu. Imaju korektnu klupu, a Brajan Šo ne uspeva da izvuče maksimum iz iste.

Denver je polako padao, na poluvremenu je bilo samo tri razlike, ali se stekao utisak da će Sparsi „pobeći” iz Pepsi centra sa pobedom u rukama. San Antonio se polako odvajao i prelomio Nagetse u četvrtom periodu kada je najbolji bio Kavaj Lenard. Sparsi su standardno izvukli trijumf zahvaljujući jakoj odbrani i šutu za tri poena. Ubacili su 11 trojki od 27 za zavidnih 40 odsto timskog šuta.

NBA:

Majami - Oklahoma 86:94
/Vejd 18 - Vestbruk, Durent 19/

Denver - San Antonio 99:109
/Farid 26 - Parker 18/

(FOTO: Action Images)


tagovi

NBA ligaMajami HitKris BošKevin DurantKenet FaridKavaj LenardDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara