"GLEN NIJE U PLANOVIMA BRENDANA RODŽERSA"
"GLEN NIJE U PLANOVIMA BRENDANA RODŽERSA"

Glen Džonson napušta Enfild, odbio produžetak saradnje (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.02.15. | 11:59

Desni bek Liveprula nezadovoljan statusom i nesigurnom budućnošću u klubu...

GLEN NIJE U PLANOVIMA BRENDANA RODŽERSAPosle šest sezona, Glen Džonson će najverovatnije napustiti Liverpul, a kako mu krajem sezone ističe ugovor, Liverpul za desnog beka, kojeg je platio 20.500.000 evra leta 2009, neće dobiti ni cent.

Otkako se vratio na teren posle povrede zadnje lože, usled promene formacije na 3-4-3 koja je Liverpulu donela osveženje i dobre rezultate, Glen Džonson nije dobio pravu šansu, te je poslednja tri duela presedeo na klupi, a bez njega je Liverpul beležio odlične rezultate.

Izabrane vesti

Sumnja se da je zapelo kod visine plate, ali više kod statusa u timu. Džonson bi da i dalje bude jedan od ključnih šrafova u Rodžersovoj mašini, a strateg na klupi Crvenih ne vidi definisano mesto za Glena u novom sistemu u kojem deluje Liverpul.

Džonson je za Liverpul odigrao 189 utakmica, postigao devet golova uz 20 asistencija i učestvovao u osvajanju Liga kupa u sezoni 2011/2012. Kao potencijalne zamene pominje se povratak Alvara Arbeloe na Enfild, kao i dovođenje brzonogog Danila iz Porto-a, ali bi za Brazilca Liverpul morao da plati mnogo više nego za Španca, pa je Arbeloa realnije rešenje

(FOTO: Action Images)


tagovi

LiverpulGlen Džonson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara