"Dosta mu je Grčke - nema para, ni rezultata"
"Dosta mu je Grčke - nema para, ni rezultata"

Gatuzo razočaran odlazi s Krita (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.10.14. | 11:07

Italijanski trener odlučio da digne sidro, dosta mu je problema koji imaju veze s fudbalom, ali i nedostatkom novca u klubu

Dosta mu je Grčke - nema para, ni rezultata

Jedan od najprgavijih evropskih i svetskih fudbalera svih vremena, a sada trener, Italijan  Ðenaro Gatuzo napustio je klupu kluba OFI sa Krita posle samo četiri meseca.

Izabrane vesti

Nekadašnji italijanski reprezentativac odlučio je napusti klub posle poraza od Asteras Tripolisa (3:2) u grčkom prvenstvu, a kao glavni razlog naveo je lošu finansijsku situaciju.

"Teško mi je bilo da nastavim ovu priču, iako sam dao sve od sebe kako bismo imali uspešnu sezonu. Međutim, nisam predsednik da rešavam probleme oko tima, moj posao je na terenu. Razočaran sam i ne mogu da nastavim da vodim OFI", rekao je Gatuzo.

OFI se posle sedam kola nalazi na 11 mestu sa devet bodova. Gatuzo je tokom karijere vodio Sion, gde je bio igrač-trener i Palerma.

Ovakva Gatuzova odluka došla je samo mesec dana nakon što je Italijan kritikovao novinare koji su pisali o tome da će brzo napustiti klub.

"Nekad izgubimo, a nekada pobedimo. Ali nećete vi određivati tim i odlučivati o mojoj sudbini. Sve ono što ste pisali u prethodnom periodu je totalno s...e“, rekao je tada Gatuzo.

On je kao fudbaler stekao status legende u Milanu za koji je odigrao 335 utakmica i osvojio 10 trofeja, a sa reprezentacijom Italije bio je svetski šampion pre osam godina.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Đenaro GatuzoEvropaGrčkaOFI

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara