""
""

Gajs: Sevilja je vodeći klub u Evropi!

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.09.17. | 14:30

"Ne vidim ovaj klub kao odskočnu dasku u karijeri", poručio je nemački vezista

Poslednje pojačanje Sevilje ovog leta Nemac Johanes Gajs smatra da su Andalužani jedan od vodećih evropskih klubova i da ne treba da služe nikome kao odskočna daska.

Izabrane vesti

Doskorašnji vezista Šalkea preselio se na jednogodišnju pozajmicu za 2.000.000 evra uz opciju da bude prodat za 7.000.000 sledećeg leta, a već na startu kupio je navijače Sevilje.
"Ne vidim ovaj klub kao odskočnu dasku u karijeri. Ovo je jedan od vodećih klubova u Evropi i zašto da ne ostanem duže od godinu dana ako sve bude u redu. To je nešto što bih zaista voleo", istakao je Gajs za sajt andaluzijskog kluba.

MOZZART KVOTE
(1,60) Sevilja (4,00) Eibar (5,70)
Subota, 18.15

Nekadašnji vezista Majnca kaže da je Sevilju izabrao zbog Eduarda Beriza.
"Trener je najzaslužniji što sam stigao ovde. Rekao mi je šta očekuje od mene - direktan fudbal i pas igru i brzo smo se složili. Trebaće mi vremena da se adaptiram, ali želim da naučim španski i pomognem saigračima. Najbolje se osećam kao centralni vezista, ali mogu da se prilagodim svim potrebama tima", poručio je Gajs.

Inače, 24-godišnji Johanes Gajs predstavljao je Nemačku u svim mlađim kategorijama, ali u Šalkeu u protekle dve sezone nije uspeo da se izbori za status standardnog prvotimca.

PRIMERA - tabela:

(FOTO: Sevilja)


tagovi

Johanes GajsPrimeraSeviljaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara