"Stadion Čukaričkog"
"Stadion Čukaričkog"

Evropski derbi za 400 dinara na Banovom brdu: Da zatvorimo Mihajlovića i Stevanovića

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.03.16. | 14:04

Levi bek Čukaričkog Stefan Živković naoštren pred duel sa Partizanom

Stadion ČukaričkogČukarički se još nije odrekao Evrope, a da bi do nje stigao, moraće da beleži pobede u nizu. Na Banovom brdu veruju da je trijumf nad Javorom (1:0) u prethodnom kolu bio vesnik boljih rezultata i fantastičan zamajac pred sudar sa Partizanom.

Tim Ivana Tomića u nedelju od 19 časova stiže u goste Brđanima koji znaju odakle im preti najveća opasnost.
„Nemanja Mihajlović je ubedljivo njihov najopasniji igrač u napadu, što se i videlo u utakmicama koje je Partizan odigrao od početka drugog dela sezone. Učinićemo sve što je do nas da pokušamo da ih zatvorimo, kako ne bi često bili u prilici da ugroze našeg golmana. Na mojoj strani je Alen Stevanović. Nismo se dosad sretali na terenu. U usponu je forme, bio je strelac protiv Voždovca. Biće teško, ali daću svakako sve od sebe kako bih bio uspešniji od njega. Partizan je favorit, u seriji je dobrih rezultata. To se mora poštovati“, kaže Stefan Živković, levi bek Čukaričkog.

Izabrane vesti

Živković na među Bršane ove zime stigao iz čačanskog Borca, u čijem je dresu ove sezone već dva puta imao prilike da se sretne sa crno-belima.
„Oba puta smo izgubili. Verujte mi da smo u Čačku bili daleko bolji. Jeste da smo poraženi sa 1:3, ali crno-beli su bukvalno četiri puta šutnuli na gol. No dobro, jedino se rezultat pamti. Nadam se da ću ovog puta imati više razloga za zadovoljstvo. Kako se ono kaže, treća sreća“.

Stefan ŽivkovićUlaznice za ovaj duel biće puštene u prodaju u petak, na blagajni stadiona Čukaričkog, po cenama od 400 za istočnu i 500 dinara za zapadnu tribinu.
Partizan će sigurno imati podršku sa tribina, ali verujem da je ova utakmica odlična pozivnica i za naše navijače da konačno dođu u većem broju na Banovo brdo. Biće nam potrebni i ja ih svakako pozivam da u nedelju budu na stadionu. Pred nama je izuzetno teška i značajna utakmica. Svaki bod je važan u borbi za mesto koje vodi u Evropu“, dodao je Stefan Živković pred duel timova koji gaje evropske ambicije i njhom međusobni duel sigurno predstavlja derbi 27. kola Superlige.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport) 


tagovi

SuperligaStefan ŽivkovićSrbijaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara