""
""

Evropa poludela za Rajkovićem! Miha odvodi kapitena Orlića u Milan?

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.06.15. | 08:39

Italijanski fudbalski gigant ponudio je Zvezdi između tri i tri i po miliona evra za supertalentovanog golmana, dok uprava crveno-belih zasad nije spremna da ga proda za manje od četiri miliona evropskih novčanica

Sjajne odbrane na Mundijalitu i osvajanje titule najboljeg mladog golmana na svetu stavile se u čuvara mreže Crvene zvezde Predraga Rajkovića u centar pažnje mnogih evropskih klubova. Kako prenosi Sportski žurnal, italijanski Milan ponudio je Zvezdi između tri i tri i po miliona evra za supertalentovanog golmana.

Izabrane vesti

Novi trener Milana Siniša Mihajlović svojevremeno je kao selektor Srbije zvao Rajkovića u reprezentaciju još dok je ovaj kao klinac branio u Jagodini gde je prvo i nagovestio veliki talenat. Upravo je kod Mihajlovića u avgustu 2013. godine Rajković debitovao za seniorski nacionalni tim.

Ipak, pitanje je da li će ponuda Rosonera biti dovoljna da slavni italijanski klub angažuje Rajkovića, pošto čelnici Crvene zvezde navodno nisu spremni da puste golmana za manje od četiri miliona evra. Mihajlović neće lako odustati od Rajkovića, tako da je za očekivati da Milan pošalje još jednu ponudu.

Ekipa Milana po završetku sezone ostajala bez jednog golmana, Kristijana Abijatija kojem je početkom juna istekao ugovor sa Rosonerima. Prvi golman Rosonera prošle sezone bio je Španac Dijego Lopez.

Pre italijanskog kluba, ozbiljno interesovanje za Rajkovića pokazao je belgijski vicešampion Briž, ali je njegova ponuda iznosila dva miliona evra.

Rajković je prošle sezone u dresu Crvene zvezde odigrao 28 utakmica.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaSiniša MihajlovićSerija Aprelazni rok 2015Predrag RajkovićMundijalitoMilanItalija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara