""
""

Danilo se dogovorio, čeka se Realovo zeleno svetlo

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.07.17. | 09:52

Kraljevići prodajama finansiraju dolazak Mbapea

Otišao je Hames Rodrigez, sledeći je Danilo, a posle njega Morata. Real Madrid planira da sa tri velike prodaje pokrije budžet za dovođenje Kilijana Mbapea kao najvećeg pojačanja ovog leta. Kolumbijac je otišao u Bajern, a naredni transfer će biti Danilov.

Izabrane vesti

Skupoceni desni bek iz Porta nije opravdao očekivanja na Santijago Bernabeu, uglavnom je bio rezerva, ali i dalje drži cenu. Makar onu koju je Real platio za njegovo dovođenje. Ovog leta se Juventus najčešće pominjao kao favorit za Danilovu kupovinu, ali Bjankoneri će najverovatnije ostati kratkih rukava jer će im ga preoteti Antonio Konte.

Poslednje vesti iz Španije glase da se Čelsi dogovorio oko uslova sa Danilom i da se samo čeka da Real Madrid aminuje transfer. Tačnije, da se dva kluba dogovore oko cene.

Iako je Zidan bio protiv  Danilove prodaje jer ga smatra bitnim delom u svlačionici i ceni njegovu ulogu u timu jer je prihvatio da bude rezerva Karvahalu, Real razmišlja tržišno i ne želi da izgubi novac na njemu. Brazilac je plaćen 31.500.000 evra i Real želi da izvuče veći deo te sume, Juventus je nudio samo 20.000.000 evra i ispao je iz trke. Čelsi će sigurno ponuditi više. Real traži 30.000.000 evra i najverovatnije će se dve strane naći na toj sumi.

Konte insistira na desnom beku ofanzivnih karakteristika poput Danila. Želeo je Kontija iz Atalante koji je završio u Milanu, želeo je i Danija Alvesa, a sada mu je Danilo ostao kao jedina opcija. Brazilac bi zauzeo mesto Viktora Mozesa koji će svakako imati prilike za minutažu jer Čelsi očekuje daleko teža i duža sezona nego prethodna.  

Real čeka Danilovu prodaju, pa da dovede zamenu koja bi se pomirlila sa ulogom zamene Daniju Karvahalu. Jedna opcija je mladi reprezentativac Odriozola iz Real Sosijedada, a druga belgijski defanzivac Tomas Menije iz Pari Sen Žermena.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraDaniloČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara