"Ajoze Perez protiv Totenhema"
"Ajoze Perez protiv Totenhema"

Da li da mu verujemo: Odbio Real i Barsu i izabrao Njukasl?!

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.10.14. | 19:39

Ajoze Perez tvrdi da su Svrake bile najupornije

Ajoze Perez protiv TotenhemaInače volimo igrače koji razmišljaju dugoročno i ne trče pred rudu, već biraju klubove za koje znaju da će im dati minutažu. Ali kako je to davno i pametno primetio Perica Ognjenović – laže svako ko kaže da bi odbio Real Madrid. A sigurno da isto važi i za Barselonu. Međutim, Ajoze Perez tvrdi da je učinio baš to. I izabrao – Njukasl?!

Momak koji je na Sent Džejms Park stigao u junu za dva miliona evra iz Tenerifa – u kojima je na 34 utakmice u prošloj sezoni Segunde postigao 16 golova – srca navijača Svraka kupio je pobedničkim golom u susretu sa Totenhemom. U svom debiju u startnih 11 Njukasla.

Izabrane vesti

I na to je, dakle, morao da čeka. A šta bi tek bilo da je zadužio opremu klubova sa Santjago Bernabeu stadiona ili Nou Kampa?
"Da, bilo je interesovanja Barse i Reala", ostaje dosledan 21-godišnji Perez.
"Štaviše, Njukasl se isprva uopšte nije pominjao. Drugi klubovi su bili u igri. Ali kada se Njukasl pojavio bio je zaista uporan. I na kraju sam odlučio. Uvek sam voleo Premijer ligu, ali je glavni razlog mog dolaska na Sent Džejms vera koju su mi ukazali predstavnici kluba. Osetio sam se cenjenim", otkrio je Perez.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ajoze PerezEngleskaEvropaPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara