"Miću na treningu reprezentacije"
"Miću na treningu reprezentacije"

Čudni putevi Mićua: Pre dve godine reprezentativac Španije, sada bi mogao da ostane bez kluba

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.08.15. | 13:25

„On nije u mojim planovima“, rekao je Geri Monk, trener Svonsija

Miću na treningu reprezentacijePosle prve sezone u Svonsiju Miću je izgledao kao jedan od najboljih poteza tog kluba u istoriji. Posle godina koje je proveo u Segundi igrajući za Ovijedo i Seltu,  on je 2011. napokon dobio priliku da se okuša u prvoj španskoj ligi i odmah ju je iskoristio.

Igrajući za Rajo Valjecano, Miću je postigao 17 golova i osigurao transfer u Premijerligu. Svonsi ga je platio skromnih 2.500.000 evra, a Španac je odmah sve oduševio. U sezoni 2012/2013 bio je jedan od najboljih igrača velške ekipe postigavši 22 gola.

Izabrane vesti

Odlične igre donele su mu i poziv selektora Visente del Boskea, a u oktobru 2013. je i debitovao u utakmici protiv Belorusije. Izgledalo je kao da će Miću do kraja karijere igrati bitnu ulogu u svojim klubovima, ali usledio je preokret. Zbog nekoliko povreda izgubio je mesto u sastavu Svonsija pa su ga oni poslali na pozajmicu u Napoli. No, ni tamo se nije naigrao, a svega nekoliko dana pre kraja prelaznog roka Miću ne zna gde će igrati ove sezone.

On nije u mojim planovima“, rekao je Geri Monk, trener Svonsija, dodavši kako je Miću na transfer listi, ali da trenutno nema nikakvih ponuda za njega. „Ipak se nadamo kako će se do kraja prelaznog roka nešto dogoditi, da će Miću naći novi klub“, istakao je Monk.

Ako do utorka, kada završava prelazni rok u svim najvažnijim evropskim ligama, Miću ne pronađe kupca, moglo bi se dogoditi da ostane bez ugovora. „Postoji mogućnost da raskinemo ugovor s njim“, rekao je Monk, a Miću bi tada, kao slobodan igrač, verovatno lakše pronašao klub iako ni Svonsi ne predstavlja veliki problem što se tiče odštete. Prodali bi ga za par miliona evra, ali interesenata za sada još uvek – nema.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPremijer ligaNapoliMićuEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara