""
""

Crveni psi zaustavljeni u Klužu, Astra na „plus pet“ čeka proleće

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.12.15. | 22:12

Najvažniji momenti na ovoj utakmici viđeni su u prvih 20 minuta, ali je kompletan tok meča protekao u izuzetno dinamičnom tempu i prilikama sa obe strane. Ipak, rezultat iz prog poluvremena se do kraja meča nije menjao - 1:1

 

Izabrane vesti

Dinamo iz Bukurešta je osvojio samo bod u Klužu (1:1), pa prvoplasirana Astra prolećni deo sezone čeka sa pet bodova prednosti u odnosu na verovatno najozbiljnijeg konkurenta za šampionsku titulu.

Najvažniji momenti na ovoj utakmici viđeni su u prvih 20 minuta, ali je kompletan tok meča protekao u izuzetno dinamičnom tempu i prilikama sa obe strane. Ipak, rezultat iz prog poluvremena se do kraja meča nije menjao.

Domaćin je poveo već u 10. minutu, kada je snalažljivi hrvatski napadač Antonio Jakoliš savladao Černijauskasa i razgalio navijače na stadionu Konstantin Radulesku. Ipak, samo deset minuta kasnije usledio je odgovor hrvatskog internacionalca sa druge strane, Antuna Palića, koji je poravnjao rezultat i u potpunosti otvorio meč, ali brojne prilike u nastavku meča sa obe strane ipak nisu orodile plodom.

Dinamo je trenutno drugi na tabeli, ali na toj poziciji može da ga prestigne Vitorul, koji sutra gostuje Voluntariju, a značajno može da mu se približi i Steaua, koja dočekuje Temišvar.

LIGA 1 - 23. KOLO:

Petak:

Botošani - Konkordija 5:1 (3:0)
/Ngadeu 13, Vašvari 21, Martinus 30, 75, Ivanovići 91 - Kristesku 85/

Subota:

CSMS Jaši - Krajova 1:0 (0:0)
/Cijuka 55/

Panduri - Astra 1:1 (1:0)
/Sapunaru 18 - Boldrin 83/

Nedelja:

Petrolul - Targu Mureš 0:1 (0:1)
/Gorobsov 4/

Kluž - Dinamo Buk. 1:1 (1:1)
/Jakoliš 10 - Palić 20/

Ponedeljak:

17.00: Voluntari - Vitorul
19.30: Steaua - Temišvar

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action images)


tagovi

RumunijaLiga 1EvropaDinamo BukurestCFR KlužAntun PalićAntonio Jakoliš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara