Copy Ronaldo - paste Bejl! Oluja iz Velsa odvela Real u finale (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.12.18. | 19:52

Velašnin het-trikom razneo Japance i doveo Kraljevski klub u treće uzastopno finale

Gde je stao Kristijano Ronaldo, nastavio je Geret Bejl! Fantastičnom partijom Velšanina, Real Madrid je uspeo da se plasira u finale PS za klubove u Abu Dabniju.

Bejl je postigao het-trik u polufinalu takmičenja protiv japanske Kašime i režirao Realovu pobedu od 3:1. Odigrao je simultanku sličnu onoj Ronaldovoj u finalu prošlogodišnjeg SP kada je Portugalac het-trikom slomio Kašimu. Realovi navijači su baš nešto ovakvo čekali od odlaska Portugalca. Bejl je projektovan kao lider tima posle odlaska Ronalda i danas je pokazao kako to izgleda...

Izabrane vesti

Kašima je prošle godine u finalu pružila daleko jači otpor, uvela meč u produžetke, ali je danas pregažena od strane nezaustavljivog Bejla.

Velšanin je načeo Japance u finišu prvog poluvremena posle duplog pasa sa Marselom. Potom je iskoristio veliku grešku odbrane i golmana Kašime na početku drugog dela igre. Samo dva minuta kasnije je levicom poslao projektil pored skamenjenog japanskog golmana posle još jedne asistencije Marsela.

Do kraja je Kašima uspela da postigne počasni gol, a Real je rutinski priveo meč kraju. U finalu ga čeka domaći Al Ain i Madriđani će biti veliki favoriti da treći put uzastopno osvoje titulu prvaka sveta.

(FOTO: reuters)


tagovi

Geret BejlKašimaSP za klubove

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara