""
""

Cedevitina zamena za Skotija Hopsona - Marko Tomas

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.10.16. | 17:21

Iskusni košarkaš pojačao Zagrepčane

Cedevita je ekpresno pokrpila rupe nakon što se zahvalila Skotiju Hopsonu i u drugi tim prebacila Dejvida Stoktona i Duju Dukana. Nakon plejmejkera Pjera Džeksona, Zagrepčane je pojačao nakada jedan od najvećih talenata hrvatske košarke i bivši igrač kako Cedevite, tako i Cibone, Real Madrida i Fenerbahčea Marko Tomas.

Izabrane vesti

Potresi u Cedeviti: Otkaz trojici velikih pojačanja!

Doskorašnji prvotimac Ankare potpisao je jednogodišnji ugovor za ekipu Veljka Mršića, a da još uvek ima šta da pruži pokazao je prošle sezone kada je za turski klub prosečno beležio 12 poena po utakmici.
"Stvarno sam srećan zbog povratka u klub koji smatram svojim. Uostalom dokaz je i da sam, čekajući inostrani aganžman, od leta trenirao sa ekipom Cedevite koja igra hrvatsko prvenstvo. Imao sam ponuda, ali sve sam odbio čekajući onu pravu, a ova da ponovo zaigram u Cedeviti je svakako ona prava", rekao je Tomas.

Iskusni 31-godišnji košarkaš može da igra na više pozicija u timu. Primarno je krilo, ali odlično se snalazi i na poziciji lažne četvorke. Cedevita nakon šest odigranih kola u ABA ligi ima polovičan učinak, a već u nedelju je očekuje gostovanje Igokei u Laktašima (17.00).

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Marko TomasJadranska ligaHrvatska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara