""
""

Bura u FSS: Kokeza tera generala Mirkova!

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.07.15. | 10:11

„Tomislav Karadžić je zaboravio da je on formirao sve organe, a sada odgovornost prebacuje na mene“, poručuje Slaviša Kokeza

Predsednik FSS Tomislav Karadžić izjavio je nedavno da mu je savest mirna, te da se regularnost domaćeg šampionata nalazi u rukama novog potpredsednika naše kuće fudbala Slaviše Kokeze.

Odgovor jednog od najuticajnijih ljudi sa Marakane, koji se našao u žiži javnosti posle dešavanja na meču OFK Beograd-Crvena zvezda, bio je ekspresan. Kokeza je u razgovoru za Blic otkrio da će na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja FSS tražiti smenu generala Mirkova, oficira za integritet naše kuće fudbala.
„Mirkov je pokrenuo internu istragu u vezi sa mečom OFK Beograd-Crvena zvezda, ali se sa mnom nije konsultovao. Ako sam ja već zadužen za takmičenje, kako Mirkov nije našao za shodno da me do dana današnjeg pozovev telefonom, a kamoli da me upozna sa činjenicama ili rezultatima istrage? Mirkov se očigledno konsultovao s nekim, ali sa mnom nije“, rekao je Kokeza za Blic.

Izabrane vesti

On je dodao da je spreman da preuzme odgovornost, ali da će na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja insistirati na promeni komesara za integritet.
„Karadžić je zaboravio da je on formirao organe, zamoliću ga da, ako sam ja preuzeo odgovornost, u skladu s tim ja izaberem i komesara za integritet“

Imao je Kokeza još nešto da poruči Tomislavu Karadžiću.
„Očigledno je da je Karadžić započeo predizbornu kampanju za predstojeće izbore u FSS. S druge strane, ja nemam ambicije da budem na čelu saveza, već da promenim lošu sliku srpskog fudbala. Na sastav institucija koje odlučuju je on uticao, a sada prebacuje odgovornost na mene“.

(Foto Star Sport)


tagovi

Tomislav KaradžićSuperligaSrbijaSlaviša KokezaMIlivoj MirkovFudbalski savez SrbijeEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara