"Nikols vara Bogdana"
"Nikols vara Bogdana"

Bruka: Klop sam sebe zakopava (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.01.16. | 23:08

Liverpul mora na popravni u trećoj rundi FA kupa

Nikols vara BogdanaObruka se Liverpul! Petostruki prvak Evrope i jedan od najtrofejnijih engleskih klubova mora na popravni. Da je pao protiv Kristal Palasa, Noriča, pa i Derbija, na primer, da mu se oprosti, ali za ovo što je večeras prikazao na Sent Džejms parku (nema veze sa Njukaslom), prosto, nema opravdanja. Crveni su u trećoj rundi FA kupa odigrali sramnih 2:2 sa Eksiterom i na taj način doveli u pitanje plasman u dalji tok takmičenja.

Doduše, imaće za tri sedmice šansu da na svom Enfildu poprave utisak, međutim, ostaće zapisano da, samo tri dana posle pobede u Stouku i verovatnog plasmana u finale Liga kupa, tim Jirgena Klopa, nije uspeo da savlada 16. plasiranu ekupu na tabeli Lige 2. Između ostalog i zbog toga što se nemački trener preračunao, poslavši na teren uglavnom mlade snage, momke koji nisu imali Bog zna kakvu minutažu u dosadašnjem toku sezone. Oni se svojski potrudili da mu pokažu da je u pravu što im ne daje šansu češće da igraju.

Izabrane vesti

Trener Eksitera Pol TisdejlSamo Kristijan Benteke u napadu i Hoze Enrike (mada, ko se još njega seća?) u odbrani bili su nedovoljni da se prikriju sve manjkavosti ionako neubedljivog tima. Zato nije ni čudo što je maleni Eksiter, preko Toma Nikolsa u 12. minutu poveo, a zahvaljujući majstoriji Lija Holmsa u prvom minutu nadoknade - pogodio direktno iz kornera - dvaput vodio. Gosti su se nekako vraćali u život pogocima Džeroma Sinklera i Bredlija Smita, fudbalera koji su ove sezone u Premijer ligi zajedno skupili 29 minuta.

Neće oni skorije na teren... Ne, ne.

Pitanje je, uostalom, i da li će Liverpul dalje, jer je od poslednjih pet repriza u trećoj rundi FA kupa izgubio tri. A znamo koliko je na Ostrvu važna tradicija.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Premijer ligaLiverpulJirgen KlopFA kupEngleskaEksiter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara