"Alesandro Rosina, adut Salernitane"
"Alesandro Rosina, adut Salernitane"

Brujaće u Ternani: Salernitana dolazi sa 800 navijača

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.01.18. | 13:58

Ekipa sa juga zemlje bori se za plej-of za promociju u Seriju A

Alesandro Rosina, adut Salernitane

Stadion Libero Liberati brujaće večeras jače nego obično. U Ternani, u okviru poslednjeg susreta 23. kola Serije B gostuje Salernitana, a na gostovanje sa juga Italije stiglo je 800 pristalica koji su više nego poznati po lojalnosti.

Izabrane vesti

Biće to sudar ekipa koje ove sezone prednjače po broju remija. Ternana je uz Kremoneze vodeća sa 12 nerešenih ishoda, dok je Salernitana na koti 11. I upravo zbog činjenice da mnogo igraju X, naročito kod kuće, oba tima kubure sa ostvarivanjem ambicija. Zeleno-crvena čudovišta su u zoni ispadanja, dok se Granata bori za plej-of iako je pre početka sezone svrstavana među potencijalno direktne putnike u Seriju A.

Ekipa iz Salerna u decembru protekle godine je dobila novog trenera Stefana Kolantuona, koji je debitovao pobedom na gostovanju, ali je potom vezao dva ubedljiva poraza. Minule sedmice u Salernu je stradala Venecija Pipa Inzagija, pa se pristalice Granate sa pravom nadaju da bi skalp jednog od boljih ekipa u ligi mogao da podigne samopouzdanje njihovim miljenicima. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:30 1021 ITA 2 Ternana - Salernitana ug 3+ 1,90

Međusobni dueli Ternane i Salernitane obično su začinjeni sa nekoliko pogodaka, a na osam od prethodnih deset dvoboja postignuto je najmanje tri gola. Kako Ternana ove sezone igra mečeve sa prosečno 3,32 gola, a Salernitana sa tačno tri, jasno je da golovi ne bi trebalo da izostanu.

ITALIJA 2 - 23. KOLO

Ponedeljak
20.45: (2,45) Ternana (3,15) Salernitana (2,80)
*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ternanasportsko klađenjeSerija BSalernitanameđunarodni fudbalItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara