"Vulićević"
"Vulićević"

Braća po nevolji: Jovetić, Kedira, Valdes, pa Vulićević...

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.10.14. | 11:01

Desni bek Partizana u pratnji lekara dr Ilije Rosića naredne sedmice na operaciji u Augsburgu, Brašanac na terenu do kraja jeseni

VulićevićU danima kad Partizan trese rezultatska i igračka kriza, Miroslav Vulićević je prinuđen da rešava važnije probleme od sportskih. Desni bek crno-belih, kome su stradali prednji ukršteni ligamenti, u otorak putuje u Nemačku, gde će do kraja naredne sedmice biti podvrgnut operaciji kolena.

Hirurški zahvat će na klinici u Augsburgu obaviti najeminentniji doktor u ovoj oblasti u Evropi, Ulrih Beniš, koji je prošle sezone operisao Samija Kediru, Hesea Rodrigeza, Viktora Valdesa, ranije Stevana Jovetića, a pre skoro dve godine i Partizanov tandem špiceva Marko Šćepović-Eduardo Pašeko.

Izabrane vesti

Vulićević u Nemačku putuje u pratniji lekara iz stručnog štaba Partizana, dr Ilije Rosija, a posle operacije sleduje mu najmanje šest meseci pauze.

S druge strane, naredne semice na kontrolu će Darko Brašanac i Miloš Ostojić i prema informacijama iz Zemunela, njihov oporavak se bliži kraju, pa postoji velika verovatnoća da obojica budu na terenu do kraja jesenje sezone.

(FOTO: MN Press)


tagovi

ilija rosićMiroslav VulićevićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara