" Bosančić i Terzić, desno je Karišik, nekadašnja nada Partizana"
" Bosančić i Terzić, desno je Karišik, nekadašnja nada Partizana"

Bosančić zagrejao Delije: Došao bih u Zvezdu i da je dužna 500 miliona!

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.07.14. | 10:47

Marko Milinković iz Slovana potvrdio kontakt sa Zvezdanom Terzićem, ali rekao da mu je prioritet nastavak karijere u inostranstvu

 Bosančić i Terzić, desno je Karišik, nekadašnja nada PartizanaNije tajna da Crvena zvezda i Miloš Bosančić godinama koketiraju, naročito posle čuvene izjave nekadašnjeg veziste Partizana da je veliki navijač kluba sa Marakane, prožete rečima da bi na rukama došao u Ljutice Bogdana 1a i skinuo go ako da gol u derbiju. Prvotimac južnokorejskog Gjnognama sad je prevazišao sebe, pošto je u u etar poslao poruku da bi za crveno-bele igrao i da su u većoj finansijskoj krizi od trenutnih 50 miliona evra duga.

Prea saznanjima Sporta i Informera, Bosančić je u planovima Zvezdana Terzića, pogotovu što je posle odlaska iz Humske igrao za OFK Beograd, kojim je godinama upravljao upravo sadašnji vršilac dužnosti generalnog sekretara Zvezde.

Izabrane vesti

Gde ima dima...
Od rođenja navijam za Crvenu zvezdu. Došao bih da je 500 miliona u dugovima. A da li ću doći ove sezone, videćemo. Zvezda se ne odbija, jednom zove. Opet, morao bih da vidim da porodicom, suprugom. Nas dvoje sve odluke donosimo zajedno. Imamo ponude nekoliko korejskih klubova. Ovde mi je lepo, dobro igram. Ako stigne poziv, morao bih da razmislim“, rekao je Bosančić, koji je u prošlosti imao još zanimljivih zapažanja.

Crvenoj zvezdi su, prema rečima Nenada Lalatovića, potrebna još petorica novajlija, a osim mogućnosti da se pojača iz Olimpijakosa, razmatra se dovođenje Marka Milinkovića, bivšeg mladog reprezentativca naše zemlje koji sa dosta ushepa igra za Slovan iz Bratislave.
Trenutno mi je prioritet inostranstvo, ali sam pričao sa Terzićem. Još ništa nisam odlučio. Videću do kraja prelaznog roka gde ću nastaviti karijeru. Sa Slovanom imam ugovor do zime, Zvezda je veliki izazov. Klub u kome bi svaki fudbaler voleo da igra, međutim, dugo sam u inostranstvu i ne znam da li bih još da se vraćam u Srbiju“, rekao je Milinković za Informer.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaMiloš BosančićFK Crvena zvezdaMarko Milinković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara