"Srđan Babić"
"Srđan Babić"

Barsa kontaktirala Babića, u Voši barem do leta

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.01.15. | 10:06

Menadžer i bivši predsednik Vojvodine Zoran Pavlović potvrdio da Katalonci prate talentovanog štopera novosadske Stare dame

Srđan BabićVest je odjeknula jako, ali javnost teško može da poveruje u priče sa tako srećnim krajem. Dete od 18 godina, pa još iz Srbije, na meti giganta kakva je Barselona?! Zvuči previše lepo da bi bilo stvarno. Menadžer Srđana Babića i bivši predsednik Vojvodine Zoran Pavlović tvrdi ipak da za mladog štopera novosadske Stare dame postoji interesovanje najvećih klubova. I ne samo Barselone!

Katalonski Sport pisao je o Mančester junajtedu i Sampdoriji Siniše Mihajlovića – odlazak u Đenovu je uostalom letos bio vrlo aktuelan – Pavlović ne otkriva imena drugih interesanata, ali poručuje navijačima Voše da nema razloga za paniku. Babić sigurno ostaje na Karađorđu. Barem do leta.
"Uspostavljeni su kontakti, ali je transfer daleko od realizacioje. Preneo sam to juče i španskim novinarima čiji pozivi su posle objavljivanja informacije bili učestali", počinje Pavlović priču za dnevni list Sport.

Izabrane vesti

Ističe ipak da Babićevi zastupnici imaju drugačiji plan za supertalentovanog i 192 centimetara visokog centralnog beka.
"Babić je odavno u fokusu velikih svetskih klubova, međutim, već smo se dogovorili da na proleće ostane član Vojvodine, a tek posle Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina, na leto, da izaberemo klub. Možda to bude i Barselona", kaže Pavlović za Sport.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zoran PavlovićZimski prelazni rok 2015FK VojvodinaSuperligaSrđan BabićSrbijaŠpanijaPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara