""
""

Alen Stevanović operisan u Rimu: Povratak za evropske kvalifikacije

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.03.17. | 10:19

Vezista Partizana odsutan do kraja sezone

Trebalo je da predstavlja jedan od oslonaca Partizanove igre, ali umesto na terenu, Alen Stevanović vreme provodi u bilničkoj postelji. Na žalost po crno-bele, njihov krilni vezista završio je sezonu usled povrede zarađene na 153. večitom derbiju.

Odmah posle te utakmice znalo se da se na teren više neće vraćati, bilo je pitanje samo kako rešiti problem, a u Humskoj 1 su se, u dogovoru sa nekadašnjim reprezentativcem, opredelili za operaciju hrskavice skočnog zgloba leve noge.

Izabrane vesti

Hirurški zahvat delo je Pjera Paola Marinarija, poznatog italijanskog lekara, koji se specijalizovao za ovakve vrste povrede. Operacija je uspešno obaljenja u Rimu.
„Operacija je prošla odlično. Sad sledi period oporavka. Alen je dugo živeo u Italiji, tako da mu poznavanje jezika dodatno olakšava postoperativnu proceduru u Rimu“, predočio je dr Ilija Rosić, lekar u stručnom štabu Partizana.

Stevanović bi na raspolaganje treneru Marku Nikoliću trebalo da se stavi na početku priprema za narednu sezonu, a očekuje se da bude spreman za prvo kolo evropskih kvalifikacija.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanIlija RosićAlen Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara