""
""

Kakva najava turskog kupa! Galata „stradala“ u Bandirmi!

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.02.17. | 20:03

Sastav koji vodi Sašo Filipovski ključnu razliku na večerašnjoj utakmici napravio je u poslednjoj četvrtini, koju je otvorio serijom 19:2 i stigao do kapitalnih 22 poena prednosti (79:57)

Banvit je večeras kompletnoj turskoj košarkaškoj javnosti pokazao sa kakvim ambicijama dolazi u Ankaru na finalni turnir Kupa Turske. Ekipa iz Bandirme večeras je ubedljivo savladala Galatasaraj na svom parketu u poslednjoj utakmici 18. kola turskog prvenstva i domogla se četvrtog mesta tamošnjeg Super liga, ispred ovogodišnjih učesnika Evrolige Darušafake i večerašnjeg protivnika - 79:64 (21:26, 24:14, 13:15, 21:9).

Izabrane vesti

Sastav koji vodi Sašo Filipovski ključnu razliku na večerašnjoj utakmici napravio je u poslednjoj četvrtini, koju je otvorio serijom 19:2 i stigao do kapitalnih 22 poena prednosti (79:57). Ekipa Ergina Atamana je imala prednost tokom treće četvrtine, ali je onda usledio stravčan pad, koji je mogao da se završi katastrofalnim porazom, ali je domaćin ipak spustio ritam i omogućio protivniku da ublaži poraz do samog kraja

Jedan od najzaslužnijih za slavlje domaćina bio je mladi Tolga Gečim, koji je postigao 12 poena i imao osam skokova i šest asistencija, dok su najefikasniji kod domaćina bili Džordan Tiodor i Gediminas Orelik sa 19. Sa druge strane, najefikasniji je bio Vladimir Micov sa 16 postignutih poena.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladimir MicovGalatasarajEvroligaBanvit

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara